Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Mart 2017 03:52

‘Van Persie en iyisi'

Dirk Advocaat'ın teknik heyetinde yer alan Cor Pot, Hollanda'da televizyon programına katıldı. Pot, Van Persie başta olmak üzere birçok konuya açıklık getirdi.

‘Van Persie en iyisi'
van persie,

Özellikle Hollandalı forveti savunan tecrübeli antrenör, "Medyada birçok haber yer alıyor. Ancak bunlara inanmamak lazım. Robin Van Persie, takımın en iyisi. Bazen sakatlık problemleri oluyor. Ancak şu anda durumu iyi. Bana kalırsa, gelecek sezon da Fenerbahçe'de devam eder" diye konuştu. Advocaat'ın emeklilik kararına rağmen kendisinin çalışmaya devam edeceğini aktaran Cor Pot, Hollanda'da görev alacağını duyurdu.

Kondisyon deposu

Sarı-lacivertlilerde milli takım arası sonrası antrenmanlarda fiziksel çalışmalar yapıldı. Dirk Advocaat'ın ülkesi Hollanda'da olduğu süre zarfında Cor Pot ve Mario Been ikilisi, takımın kondisyon yüklemesi yapması için çabaladı. Bu noktada özellikle Robin Van Persie ciddi mesafe kat etti. Son haftalarda düşüş içerisinde olan tecrübeli golcünün bu çalışmalarda oldukça iyi duruma geldiği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...