Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Nisan 2014 21:11

Fenerbahçe Anayasa Mahkemesi'ne gidiyor

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Başkanı Aziz Yıldırım hakkında Anayasa Mahkemesi’nin vereceği kararı ümitle beklediklerini söyledi.

Fenerbahçe Anayasa Mahkemesi'ne gidiyor
mahmut uslu, fenerbahçe, aym,

Bugün akşam saatlerinde yapılan Yönetim Kurulu Toplantısının ardından Mahmut Uslu basın mensuplarına şu açıklamalarda bulundu: "Arkadaşlar toplantıda, önümüzdeki günlerdeki gelişmeleri bekleme kararı aldık. Yaklaşık 3.5 aydır ülkemizin bütün yetkilileri, adalet bakanından müsteşarına kadar herkesle görüşme yaptık. Yeniden yargılama ve adaletli yargılama isteğimizle ilgili hiçbir menfi cevap almadık. Sayın Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyemiz İlhan Ekşioğlu ile ilgili müspet bir uygulama da göremedik. Biz ümidimizi devam ettiriyoruz. Yürütmeyi durdurma ilgili AYM’ye müracaatımız var. Önümüzdeki hafta inşallah vakit olursa, bu kararın da bir an evvel çıkmasını diliyoruz. Çünkü tek güvencimiz AYM’ye kaldı.
Fenerbahçe için maalesef herhangi bir şey yapılmadı
Kamuoyunun yakından takip ettiği gibi bu tür davalarla ilgili, tapelerle ilgili, telefon görüşmeleri ilgili, onlarca kanun çıktı. Ama daha önce makul olarak karşılanan bir konu, yani yeniden yargılama; gerek askerler için, gerek KCK’ler için, gerek Fenerbahçe için maalesef herhangi bir şey yapılamadı. Ümidimiz AYM.İnşallah AYM, inanıyoruz bir an evvel kararı verirler. Şu anda yürütmeyi durdurma olduğu için müracaatımızın süresi de epey uzun süredir bekliyor. Benim tahminim inşallah bu karar çıkabilir. Şu aşamada sizlere söyleyebileceğimiz bu konu ile ilgili, Başkanımızın başkanlığı ile ilgili ve diğer şeylerle ilgili herhangi bir açıklama yoktur.
Tüzüğümüz neyse gerekeni yaparız
Ardından soruları yanıtlayan Uslu, "Şu anda Aziz Yıldırım’ın başkanlığı bize göre düşmedi. Biz hala bekliyoruz. Tebliğ edilen bir şey yok" dedi. Mahmut Uslu, "Bizim tüzüğümüz çok açık. Eğer başkanın başkanlığı düşerse, tüzüğümüz neyse gerekeni yaparız." diye konuştu. Kendi içinizden birisinin başkan olması mümkün mü sorusuna da Uslu, "Şu anda bu konuda görüşmemiz olmamıştır, olamayacaktır. O gelişmeler olursa o konular gündeme gelir" yanıtını verdi.
Veda konuşması değildi
Başkan Aziz Yıldırım’ın bugün futbolcularla veda toplantısı yapmadığının altını da çizen Mahmut Uslu, "Veda toplantısı değil maç toplantısı. Başkanımız her zaman maçlardan önce Samandıra’ya gider, yarında gidecek. Hiçbir şekilde veda konuşması olmadı. Futbolcuların ve sizlerin öyle bir beklentisi var. Maç toplantısıdır. Hep moral veriyor, hem konuşma yapıyor. Veda konuşması yapmadı" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...