Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Nisan 2014 09:11

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Gökhan Töre silahla yaralandı

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Gökhan Töre arkadaşlarıyla birlikte eğlenmeye gittiği ve silahla yaralandığı öğrenildi.

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Gökhan Töre silahla yaralandı
Beşiktaş, Gökhan Töre, silahla yaralandı, beşiktaş'ın oyuncusu Gökhan töre, Gökhan töre yaralandı, gökhan töre silahla yaralandı

Hayati tehlikesi bulunmayan futbolcu hemen Forence Naytingel Hastanesine kaldırıldığı ve Beşiktaşlı yönetici Ahmet Kavalcı'nın hastaneye gelerek duru hakkında bilgi aldığı öğrenildi. Sabaha kadar yanından ayrılmayan Kavalcı'nın olayı gizlemesine rağmen duyulması üzerine diğer yöneticiler de hastaneye gizlice giderek Gökhan hakkında bilgi aldıkları öğrenildi. Beşiktaş Kulübü en kısa zamanda resmi siteden açıklama yapacağı olayın netleşmesini bekledikleri belirtildi.
KULÜPTEN AÇIKLAMA
Olayın ardından Beşiktaş kulübü resmi internet sitesinden Töre'yle ilgili yapılan açıklama ise şöyle: Profesyonel futbol takımımızın oyuncusu Gökhan Töre, dün gece takım arkadaşları ile birlikte gittiği eğlence yerinde, bir saldırganın tabancasından çıkan kurşunun sekerek omuzuna isabet etmesi sonucu yaralanmıştır. Saldırganın bir kadına ve ardından çevreye açtığı ateş sonucunda, eğlence yerinde bulunan 5 kişi daha yaralanmıştır. Oyuncumuzun saldırgan ile kesinlikle bir ilgisi yoktur. Polis, saldırgan ile ilgili soruşturmaya başlamıştır. Gökhan Töre, olayı takiben Florence Nightingale hastanesinde müşahede altına alınmış ve tedavisine başlanmıştır. 

 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...