Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Nisan 2014 18:17

PFDK Bursaspor'a acımadı

PFDK, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'a Elazığspor maçında gerçekleşen kötü tezahürat nedeniyle 2 maç seyircisiz oynama cezası verdi.

PFDK Bursaspor'a acımadı
bursaspor, pfdk, ceza, Bursaspor haberleri, Bursaspor,

PFDK, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'a Elazığspor maçında gerçekleşen kötü tezahürat nedeniyle 2 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Bursaspor'un Galatasaray maçında gerçekleşen saha olayları sonrasında verilmiş 3 maç cezası  bulunuyor. Toplamda Bursaspor kulübüne 5 maç seyircisiz oynama cezası verilmiş durumda. İşte PFDK'nıın açıklaması: "BURSASPOR Kulübünün, 19.04.2014 tarihinde oynanan BURSASPOR - ELAZIĞSPOR Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 7. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 2 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA ve 300.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir. "PFDK'nın 22 Nisan tarihli açıklamasında Bursaspor'un cezası şu şekilde geçmişti." Bursaspor, 16 Nisan Çarşamba günü sahasında Galatasaray ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 2, aynı müsabakada taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin kupa kategorisi içerisinde gerçekleştirilen beşinci ihlal olmasından dolayı 1 olmak üzere toplam 3 maç seyircisiz oynama ve 150 bin lira para cezası verilmiştir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...