Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Mart 2015 02:32

28 yaşında Milli Takım'ın başına getirildi

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Yönetim Kurulu, Bayan Milli Takımlar Başantrenörlüğü görevine Ferhat Akbaş'ı getirdi.

28 yaşında Milli Takım'ın başına getirildi
ferhat akbaş, voleybol, Türkiye Voleybol Federasyonu,

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Yönetim Kurulu, Bayan Milli Takımlar Başantrenörlüğü görevine Ferhat Akbaş'ı getirdi. Federasyondan yapılan yazılı açıklamada, 28 yaşındaki Ferhat Akbaş'ın, 2016 yılının eylül ayına kadar görevini sürdüreceği bildirildi. A Milli Bayan Voleybol Takımı'nda 2012'den bu yana yardımcı antrenör olarak görev yapan Ferhat Akbaş, milli takımla birlikte FIVB Dünya Şampiyonası, CEV Avrupa Şampiyonası, FIVB Grand Prix ve Akdeniz Oyunları'nda görev yaptı. 2014 CEV Avrupa Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan ay-yıldızlı ekibin başında yer aldı.

Ferhat Akbaş, kulüpler düzeyinde ise birer Dünya Kulüpler Şampiyonası ve CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, ikişer Türkiye Bayanlar 1. Voleybol Ligi, Türkiye Süper Kupası, Türkiye Şampiyonlar Kupası şampiyonluğunun yanı sıra birer kez de Çin Ligi şampiyonluğu ve CEV Şampiyonlar Ligi ikinciliği elde etti.

Ferhat Akbaş ayrıca, 2009-2012 yılları arasında, A Milli Erkek Takımı'nda da yardımcı antrenör ve istatistik antrenörü olarak görev yapmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...