Tgrt Haber
23 Temmuz 2014 18:57

Schumacher evine naklediliyor

Hırvat doktorların geliştirdiği yeni bir mikroçip yerleştirme tekniği ile Schumacher'in tekrar yürümesi ve konuşmasının sağlanacağı, gelecek ay evine nakledileceği belirtildi

Schumacher evine naklediliyor
Schumacher, formula 1, nakil,

Yaşam savaşını sürdüren eski Formula 1 pilotu Michael Schumacher'in gelecek ay evinde olacağı öne sürüldü. Fransa Alpleri'nde geçirdiği kazanın ardından yaklaşık 6 aydır komada olan Schumacher'in dün kirpikleri aracılığıyla ailesiyle iletişim kurduğu haberleri gelmişti. Konuyla ilgili çalışmalarını sürdüren Hırvat doktorların Alman pilota yardımcı olabilecek önemli bir mikroçip yerleştirme tekniğini geliştirdikleri bildirildi. Bu mikroçipin, uzun koma süresinin ardından Schumacher'in hem yürümesine hem de konuşmasına yardımcı olacağı belirtildi. Böylece efsane pilotun Ağustos sonunda evine götürülebileceği ifade edildi.  Doktorların bir kaç hafta içerisinde Schumacher'in ağzıyla kontrol edebileceği gelişmiş bir elektrikli sandalyede oturmasını umdukları kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...