Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Ağustos 2014 10:01

Demba Ba, tarihi bir rekorun ucundan döndü!

Arsenal maçında gözler Beşiktaş'ın yeni transferi Demba Ba'daydı. Futbolu ile büyük beğeni toplayan Senegalli yıldız, üç kez golle burun buruna gelmesine rağmen son vuruşlarda şanssızdı.

Demba Ba, tarihi bir rekorun ucundan döndü!
arsenal,demba ba,tarihi rekor,beşiktaşın yeni transferi,arsenal beşiktaş maçı,arsenal beşiktaş arsenal maçı demba ba,tarihi rekor,

Maçın başındaki pozisyonu ile de dünya futbolunda tarihi bir rekorun ucundan döndü. Oyunun başlama vuruşunda Oğuzhan'dan topu alan Ba, 3. saniyede topu santradan direkt Arsenal kalesine gönderdi. Ancak meşin yuvarlak Szczesny'nin son andaki müdahalesi ile üst direğe çarpıp dışarı gitti. Tecrübeli futbolcu, topu filelerle buluşturabilse Şampiyonlar Ligi'nin en erken golüne imza atmış olacak ve 10. saniye ile rekoru elinde bulunduran Roy Makaay'ı geçecekti. Aynı zamanda futbol tarihinin de en erken gollerinden birini kaydedecekti. Demba Ba maç sonrası, "Londra'ya turistik geziye, Big Ben'i görmeye değil, turu geçmeye gidiyoruz" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...