Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Ağustos 2014 18:17

Beşiktaş'ı bekleyen büyük tehlike ortaya çıktı

Geçtiğimiz sezonun sonunda açılan ve 65 milyon TL'ye yapıldığı ifade edilen Mersin Stadyumu'nun kötü zemini şaşkınlık oluşturdu.

Beşiktaş'ı bekleyen büyük tehlike ortaya çıktı
beşiktaş, tehlike, stadyum,

Önümüzdeki hafta sonu ligin ilk maçında Beşiktaş'ı konuk edecek olan Mersin'de, stadyumun bozuk zemin sorununun çözülmemesi durumunda maçın oynanmasının güç olacağı ifade ediliyor. Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı, Mersin Stadyumu'nun bozuk zemininin kendisini de bir hayli şaşırttığını vurgulayarak, zaman geçirmeden gerekli işlemlerin yapılıp stadyumun önümüzdeki hafta oynanacak Beşiktaş maçına yetiştirilmesinin sağlanması gerektiğini söyledi. Kahramanlı, Adanaspor ile yapılan Mustafa Aydın'ın jübile maçında bozuk zeminin her iki takım futbolcularını da olumsuz etkilediği sözlerine ekledi.
BOZUK ZEMİNDE İLK SAKATLIK
Mersin Stadyumu'nun kötü zemininde her iki takım futbolcuları da zorlanırken karşılaşmanın 44'üncü dakikasında Mersin İdmanyurdu'nda Adem Güven ise ayağının zemin boşluğuna girmesi üzerine düşerek omuzu 2 yerinden kırdı. Hastaneye kaldırılan Adem Güven'in durumu daha sonra belli olacak. Öte yandan Adanaspor ile yapılan ve bahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılan Mersin İdmanyurdu, Cumhuriyet Kupası'na katılmak üzere Sivas'a gitti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...