Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Ağustos 2014 18:43

Sneijder'den Galatasaray itirafı

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, antrenman sonrası Florya'da basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sneijder'den Galatasaray itirafı
galatasaray, wesley sneijder, Galatasaray haberleri, Galatasaray,

Manisa'da yaşanan olayları değerlendiren Sneijder, "Bu sorunun muhatabı federasyondur. Oyun içinde böyle şeyler yaşanıyor ama bunun kararını alacak olan Türkiye Futbol Federasyonu'dur." dedi. Hollandalı yıldız, derbideki performanslarıyla ilgili olarak; "Şu anda iyi olduğumuzu kesinlikle söyleyemem. Cumartesi çok önemli bir maçımız var, buna hazır olacağız. Hazır olmak için de daha vaktimiz var. Kendimizi geliştireceğiz." ifadelerini kullandı. Sneijder, derbi maçta oyuncular arasında gerginlik olmadığını belirtirken; "Açıkçası diğer derbilere baktığımız zaman, ben saha içinde o kadar tansiyon görmedik. Takdir bile edilebilir. Oyuncular sadece maça odaklanmıştı. Sadece seyirciler de biraz daha tansiyon vardı. Böyle maçlarda gerginlik daha fazla oluyor tabii." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...