Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Ağustos 2014 15:06

Galatasaray'a transferde büyük müjde!

River Plate forması giyen Eder Alvarez Balanta'nın taliplerinden bir tanesi geri çekilmek üzere..

Galatasaray'a transferde büyük müjde!
river plate,galatasaray,eder alvarez,balanta,gs,transfer,

Galatasaray'ın savunma hattını güçlendirmek için transfer etmeyi düşündüğü River Plate'in Kolombiyalı oyuncusu Eder Alvares Balanta hakkında İtalya'dan bir açıklama geldi. Oyuncu ile ilgilenen Serie A ekiplerinden Sampdoria'da Sportif Direktör Carlo Osti, Arjantin kulübü ile masaya oturduklarını ancak anlaşma sağlayamadan kalktıklarını ifade etti. Çizme basınına konuşan Osti, "Şu anda bir yenilik yok. Her şey durmuş halde. Defans için diğer seçenekleri göz önüne getirebiliriz" diyerek bir nevi Balanta'dan vazgeçtiklerini işaret etti.
SORUN MADDİ
G.Saray'ın da uzun süredir uğraş vermesine karşın Balanta'yı renklerine bağlayamamış olması akıllara 'problem nerede?' sorusunu getirdi. Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan River Plate başkanı Rodolfo D'Onofrio, "5.5 milyon Euro veren, Kolombiyalı alır" diyerek oyuncu için belirledikleri rakamı açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından G.Saray ve Sampdoria gibi takımların 4.5-5 milyon Euro civarındaki tekliflerinin geri çevrildiği öğrenildi. Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...