Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Ağustos 2014 22:16

Fırtına Avrupa'da esiyor!

Trabzonspor bileti kaptı! Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Rostov ile 0-0 berabere kaldı. Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynadığı ilk maçı 2-0 kazanan bordo mavililer gruplara kaldı.

Fırtına Avrupa'da esiyor!
trabzonspor,uefa avrupa ligi,play off,tur,vize,

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Rusya’nın Rostov takımıyla deplasmanda karşılaştı.İlk karşılaşmayı 2-0 kazanmanın avantajıyla Rostov karşısına çıkan bordo mavili takım ilk yarıda savunma güvenliğini ön planda tutarken, kontrataklarla rakip kale önünde etkili olmaya çalıştı. Rostov ise özellikle sağ kanattan Kalachev ile duran toplarla ceza alanı içinde pozisyon aradı, ancak skoru değiştiremedi ve ilk devre golsüz eşitlikle sona erdi.
Karşılaşmanın ikinci devresine de Trabzonspor kontrollü başladı. İlk maçta elde ettiği avantajı korumak isteyen bordo mavililer, kendi sahasından hızlı çıkarak rakip kalede pozisyon aradı. Tur atlamak için daha fazla risk almaya başlayan Rostov, aradığı golü bulamadı ve maç 0-0 eşitlikle tamamlandı.Bu sonucun ardından kendi sahasında oynadığı ilk maçı 2-0 kazanan Trabzonspor tur atlayan taraf oldu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...