Tgrt Haber
31 Ağustos 2014 18:14

Ünal Aysal Galatasaray'ın 2 transferini açıkladı

Transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal, Dzemaili ve Tarık Çamdal'la anlaştıklarını açıkladı.

Ünal Aysal Galatasaray'ın 2 transferini açıkladı
ünal aysal, galatasaray, Dzemaili, Tarık Çamdal, haber, haberler,

Transfer döneminin bitmesine saatler kala Galatasaray'da taarruz başladı. Sarı kırmızılılar, transfer çalışmalarını hızlandırdı ve sürpriz bir ismin transferinde sona gelindiği öğrenildi. Cimbom'un Napoli'de forma giyen 28 yaşındaki İsviçreli futbolcu Blerim Dzemaili'ye teklif götürdüğü ve transferde son aşamaya gelindiği öğrenildi. Orta sahada görev yapan İsviçreli futbolcu, İtalya Serie A'da 2009'dan bu yana forma giyiyor. Dzemaili, Napoli'ye 2011 yazında 9 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu.
 
AYSAL: DZEMAILI VE TARIK'LA ANLAŞTIK
 
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Şampiy10'a yaptığı açıklamada, "Dzemaili ve Tarık Çamdal ile anlaştık. Pandev için de uğraşıyoruz. Onun durumu akşam belli olur." ifadelerini kullandı.
 
İTALYAN BASINI DA YAZDI
 
Galatasaray'ın bu transfer hamlesi İtalya basınında da gündeme geldi. Ünlü gazeteci Gianluca Dimarzio'nun verdiği habere göre de sarı kırmızılı takım, Pandev ve Dzemaili için Napoli'yle görüşmeler yapıyor. İki taraf arasındaki görüşmelerin olumlu geçtiği ve önümüzdeki saatlerde transferlerin resmileşebileceği belirtildi.
 
Öte yandan Galatasaray'ın Tarık Çamdal transferini de transfer dönemi bitmeden sona erdireceği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...