Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Eylül 2014 16:17

Abdullah Kiğılı'dan Aziz Yıldırım açıklaması!

Fenerium'daki görevi ve Fenerbahçe yönetiminden istifa eden Abdullah Kiğılı, Aziz Yıldırım ile ilgili bugün çıkan haberlerle ilgili sert açıklama yaptı.

Abdullah Kiğılı'dan Aziz Yıldırım açıklaması!
Abdullah Kiğılı, Aziz Yıldırım, Fenerbahçe, Fenerium, istifa

Bir süre önce Fenerium'lardaki görevini bırakan ve ardından hafta içinde sürpriz bir şekilde yönetim kurulundan istifa eden Fenerbahçe asbaşkanı Abdullah Kiğılı şok ayrılığın ardından sessizliğini bozdu. Kiğılı, başkan Aziz Yıldırım'ın kendisini kovduğu yönünde kamuoyuna yansıyan iddiaların gerçek dışı olduğunu belirterek, "Külliyen yalan iğrenç bir iftira" cevabını verdi.
Kiğılı, bu şok iddiayla ilgili olarak, "Ne böyle bir olay oldu ne de bizim başkanımız böyle saygısızlık yapacak biri. Olacak bir şey mi bu. Ben çoluk çocukmuyum, ben maaşlı profesyonel adam mıyım ki biri bana seni kovdum diyecek. Böyle çirkin iğrenç bir iftira olabilir mi. Başkan benim bu kadar yıllık dostum ve arkadaşım. Şartlar uyuşmayabilir. Uyuşmadığı anda da biz de Allahısmarladık deriz çıkarız, şimdi yaptığımız da budur. Allahaısmarladık dedik ayrıldık. Ayrılırken de ne bir kavgamız oldu, ne de gürültümüz" dedi.
Başkanla aralarında herhangi bir problemin ve kırgınlığın olmadığını belirten Abdullah Kiğılı, istifa gerekçesini de "Fenerium'daki bu gelişmeler müdahaleler olunca ben bir ay evvel bırakacağımı başkana söyledim. İki görevi birden bire bırakmak istemedim. Yönetimi de yeni bir kaç gün evvel bıraktım. Sebep belli. Benim işim yalnız tek başıma Fenerium'ları idare etmekti, zaten Fenerium'u getirdiğimiz nokta ortada. Feneriumlarda bu şekilde olunca bana da iş kalmadı kaldığı yerde de ne diye boşu boşuna durayım ki. Başkan böyle olmasını istedi bizde saygı gösterdik. Benim dışımda bir şeyler yapılıyorsa buna da saygı gösteriyorum. O zaman bana orada iş kalmadı demektir bu, ben de onun için görevimi bıraktım"sözleriyle açıkladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...