Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Eylül 2014 21:04

Dev maçların tarihi açıklandı

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu ilk yarı programı, Türkiye Futbol Federasyonu tarihinde ilk kez tamamen açıklandı.

Dev maçların tarihi açıklandı
tff, süper lig, derbiler, derbi tarihleri,

TFF'den yapılan açıklamaya göre derbilerin tarihleri şöyle:
 
14 Eylül 2014 Pazar Saat: 20.00 Trabzon-F.Bahçe
 
18 Ekim 2014 Saat: 19.00 G.Saray-F.Bahçe
 
2 Kasım 2014 Saat: 19.00 Beşiktaş-F.Bahçe
 
22 Kasım 2014 Saat: 19.00 G.Saray-Trabzon
 
07 Aralık 2014 Saat: 19.00 Beşiktaş Trabzon
 
4 Ocak 2015 Saat: 19.00 Beşiktaş-G.Saray
 
Bu arada ligin son dört haftasında aynı gün ve saatlerde yapılan müsabakalar, bu sezon sadece ligin son haftası, aynı gün ve saatlerde oynanacak. Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu ilk yarı programı, Türkiye Futbol Federasyonu tarihinde ilk kez tamamen açıklandı.
 
Konuyla ilgili bir açıklama yapan TFF Birinci Başkanvekili  Servet Yardımcı:
 
"Fikstür çekimi sırasında futbolseverlere verdiğimiz sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyorum. İlk yarı maç programının tam olarak açıklanması futbolseverler kadar kulüplerimiz, Digiturk ve medya mensuplarını da yakından ilgilendiriyor.
 
Planlama yaparken önem verdiğimiz konulardan birisi maçların günlere göre dağılımıydı. Bu konuda Avrupa müsabakaları oynayan kulüplerimizin bazı günlerde daha fazla maç oynadığını futbolseverler görecektir. Ancak futbolculara gerekli dinlenme süresinin verilmesi için böyle bir uygulamaya gidilmesi zorunluluktur. Bunu özellikle kamuoyunun bilgisine sunuyorum.
 
Bu programla birlikte uygulayacağımız bir yeniliği daha futbol ailesiyle paylaşmak istiyorum. Bildiğiniz üzere daha önce ligin son dört haftasında aynı gün ve aynı saatlerde yapılan müsabakalar, bu sezon sadece ligin son haftasında, aynı gün ve aynı saatlerde oynanacaktır.
 
Olağanüstü haller ve gerekli görüldüğü zamanlarda programda bazı değişiklikler yapılabilir ancak TFF Yönetim Kurulu olarak hedefimiz bu programa birebir uyulmasıdır.
 
Bu vesileyle Süleyman Seba Sezonu'nun futbol ailesine hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...