Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Eylül 2014 14:27

Engin Baytar ve Sabri'de sürpriz gelişme!

Galatasaray U21 teknik direktörü Orhan Atik, 'Sabri Sarıoğlu ve Engin Baytar'ın performanslarından memnunum' dedi.

Engin Baytar ve Sabri'de sürpriz gelişme!
Engin Baytar, Sabri, Galatasaray, Orhan Atik

Süper Lig'e deplasmanda aldığı Bursaspor galibiyetiyle başlayan Galatasaray, Eskişehirspor ile TT Arena'da önceki gün 0-0 berabere kaldı. Sarı-Kırmızılıların vasat oyunu moral bozdu. Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Yekta Kurtuluş gibi isimler Eskişehir karşısında varlık gösteremedi.
Engin Baytar'a asist yaptı
Aynı gün iki ekibin U21 takımları da karşı karşıya geldi. Galatasaray Teknik Direktörü Prandelli'nin raporuyla kaptanlığı elinden alınan ve takımla ilişiği kesilen Sabri Sarıoğlu'nun performansı dikkat çekti. Mancini döneminden bu yana kadro şansı bulamayan Engin Baytar da Sabri'nin takım arkadaşıydı. Sabri Sarıoğlu, rakibin 2-1 mağlup edildiği maçta fileleri havalandırdı. Kaptan, diğer golü atan Engin Baytar'a asist yaparak 2 golde de kritik pay sahibi oldu. A Takım'da performans sorununun olduğu dönemde iki kritik ismin U21 takımında oynaması dikkat çekti.
“Benimle birlikte çalışıyorlar”
Sabri Sarıoğlu'nun ve Engin Baytar'ın takımdan ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu. Galatasaray U21 Takımı Teknik Direktörü Orhan Atik, başarılı futbolcuların U21 takımındaki performanslarını değerlendirdi. “Benimle birlikte çalışıyorlar. Antrenmanlara sürekli geliyorlar. İdmanları takip halindeler. Sabri Sarıoğlu ve Engin Baytar'ın performanslarından memnunum”  ifadelerini kullandı. (Kaynak: Milliyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...