Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Eylül 2014 13:58

Sinan Engin'den büyük iddia!

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında bugün Belçika'nın Anderlecht takımını konuk edecek.

Sinan Engin'den büyük iddia!
galatasaray,sinan engin,uefa şampiyonlar ligi,maç,

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında bugün Belçika'nın Anderlecht takımını konuk edecek. Beyaz Tv'de yorumculuk yapan Sinan Engin, sarı-kırmızılıların Anderlecht'e 2-3 fark atacağını söyledi.
Engin, "Galatasaray bu takımı yener. Gruptaki en zayıf takım ve kendi sahanda oynuyorsun. Bu maç kilit. Bugün Dortmund olsa beraberlikte 'Dortmund iyi takım' deriz. Galatasaray, Anderlecht'ten iyi ve yener. Telekom'da farklı bir ambians var. Seyicisiyle bütünleşince farklı bir oyun oynuyor. Önemli olan bu üst düzey oyunu oynayabilmesi. Juventus maçı farklıydı mesela. İstediğin kadar yabancı oynatabiliyorsun." dedi.
Sinan Engin ayrıca, "Rahat yenecek. Hem de 2-3 fark atacak. Avrupa'da Beşiktaş için farklı, Galatasaray için farklı konuşurum. Juventus ve Real Madrid'i yeneceğini söylediğim zaman yüzde 5 falan dediniz ama kazandı. Yarın bu kasedi hazırlarsınız, Cumartesi günü de koyarsınız" sözlerini kullandı.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mehmet10 Ocak 2023 15:41

Büyük konuşma Sinan abi cimbom fişini çekti fenerin

Sonraki Haber Yükleniyor...