Tgrt Haber
17 Eylül 2014 18:46

Ertuğrul Sağlam, 'Ligin tepesinde olacağız'

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Cuma günü yapacağımız Gençlerbirliği maçını kazandığımız takdirde ertesi sabah ligin tepesinde olacağız" dedi.

Ertuğrul Sağlam, 'Ligin tepesinde olacağız'
Ertuğrul Sağlam, Eskişehirspor, haber, haberler,

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Cuma günü yapacağımız Gençlerbirliği maçını kazandığımız takdirde ertesi sabah ligin  tepesinde olacağız" dedi. Sağlam, gazetecilere yaptığı açıklamada, Galatasaray maçında ortaya  konulan mücadele, oyun kalitesi ve alınan sonucun takımın geleceği adına olumlu  etki oluşturduğunu kaydetti. Galatasaray maçında yapılan hataları azaltmak istediklerini ifade eden  Sağlam, şöyle konuştu: "İyi bir takım olmak, ligin üst sıralarında yer almak istiyorsak bu  hataları yapmamalıyız. Daha fazla çalışacağız. O zaman diğer takımlardan farkımız  ortaya çıkacak. Yapabileceğimiz en iyi gerçekleştireceğiz. Cuma günü yapacağımız  Gençlerbirliği maçını kazandığımız takdirde ertesi sabah ligin tepesinde  olacağız. Bu güzel bir motivasyon. Bu maçı kazanmayı çok istiyoruz. Sahamızda  Gençlerbirliği ile oynamak kolay olmayacak. Taraftarımızın sıkıntılarını  anlayabiliyoruz ancak onların gücüne ve kararlılığına inanıyorum. Tribüne gelip,  iyi futbolla alacağımız 3 puana destek verip, ortak olsunlar." Sağlam, Türkiye Kupası 2. turunda Tarsus İdman Yurdu ile  karşılaşacaklarını hatırlatarak, geçen yıl çok iyi oynayıp finalde kaybettikleri  kupayı kazanmak için yola çıkacaklarını bildirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...