Tgrt Haber
18 Eylül 2014 12:24

Galatasaray'da deprem! Başkan istifa sinyali verdi

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, dün gerçekleştirilen olağanüstü divan kurulu toplantısında istifa sinyali verdi.

Galatasaray'da deprem! Başkan istifa sinyali verdi
ünal aysal,isitfa,galatasaray kulübü,

Aysal, 2016 yılına kadar görev süresinin olduğunu hatırlatarak, "2016 yılına kadar buradayım demedim" dedi.  Galatasaray'da gerçekleştirmek istediği projelerden bahseden Aysal, daha sonra kürsüde tekrar konuşma hakkı aldığı sırada, “Yarınki yönetim kurulu toplantısında kalıp kalmayacağıma karar vereceğim” diye konuştu.  Aysal, üyelerden Hayrettin Kozak'ın, 'Bütün bunlar reddedilirse başkan ne yapar?' şeklindeki sorusuna cevap vermek istediğini kaydederek, "Arkadaşlar, genel kurulda '2016'ya kadar ben burada kalmak istiyorum ama ondan sonrasında istemiyorum çünkü artık yaşlandım' dedim. Ama '2016'ya kadar kalırım' demedim. Şimdi, buradan hareket edersek, Hayri'nin tuzağına düşmüş olmak istemiyorum. Ama size net olarak söyleyeyim, ne yapacağımın kararını müsaadenizle yarınki toplantıda arkadaşlarımla konuştuktan, bugünkü gündemi değerlendirdikten sonra arz edeceğim" şeklinde konuştu.
“MASRAFIN KARŞILIĞI, YUKARINDAN AŞAĞI BİR BAŞARI LİSTESİ”
Aysal, yönetim kurulu olarak yaptıkları harcamaların karşılığının başarı olduğunu vurgulayarak, "'Bu kadar masraf yaptık bunun karşılığı ne?' deniyor. Arkadaşlar masrafın karşılığı yukarıdan aşağı bir başarı listesi. Burası kulüp, bizi başarı için getirdiniz. Biz de bunu yapmaya çalıştık. Hatalarımız oldu mu, oldu. Ama neticede başarıyı da yakaladık. Bir anlamda, bence o kadar da perişan durumda değiliz. Geldiğimiz günkü borçlarımız neyse bugünkü borçlarımız da o. Yani ben rakam olarak başladığım yerdeyim. Kimse bana kulübü batırdı falan diyemez. Bunun her zaman cevabını rahat rahat veririm" diye konuştu.  Öte yandan Aysal, forma sponsoru olarak kendi firmasını düşündüğünü ancak 'kendisinin reklamını yapıyor' eleştirileri olabilir diye vazgeçtiğini belirtti. 

 

Kaynak: İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...