Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Eylül 2014 13:37

Galatasaray'da istifa depremi!

Galatasaray'da gözler bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısına çevrildi. Flaş gelişmeler yaşanıyor. 30 gün sonra seçim yapılacak. Sedat Doğan'dan sonra bu kez de Mehmet Karlı istifa etti.

Galatasaray'da istifa depremi!
galatasaray,istifa,deprem,mehmet karlı,

Galatasaray'da dün yapılan Olağanüstü Divan Toplantısı sonrası gözler 16.00'da yapılacak yönetim kurulu toplantısına çevrildi. Skorer.Com, kısa bir süre sonra başlayacak olan ve kulüp için büyük önem taşıyan toplantı öncesi önemli bilgilere ulaştı. 3.5 yıllık Aysal iktidarı dün divanın sert duruşu sonrası sarsılırken, 30 gün içinde Galatasaray'da seçimin yapılacağı bildirildi.
İşte son gelişmeler:
1. İstifa resti çeken Başkan Ünal Aysal, kulübü olağanüstü seçime götürecek. 30 gün içinde Galatasaray yeni bir seçime gidecek. Aysal'ın ise bırakmaya niyeti yok. Ünal Aysal, son oluşturulan zemini fırsata dönüştürerek ekibini yenileyecek. Ancak muhalefet Aysal'ın ikinci kez baskın seçim yapmasının önüne geçmek için planlı ve örgütlü hareket ediyor.
2. Son yılların en kritik divan toplantısında yönetimi temsilen Başkan Ünal Aysal haricinde 7 yönetici vardı, 8'i ise yoktu. Bugünkü olağanüstü yönetim toplantısında da bazı yöneticiler olmayacak. Sedat Doğan'dan sonra Mehmet Karlı da istifasını bildirdi. Başka isimlerin de bu zirvede yer almayacağı öğrenildi.
3. Aysal sanki devam edecekmiş gibi profesyonel atamalar yapıyor. Genel kurul ise gelişmelerden son derece rahatsız.
4. Üyeler ağırlıklı olarak yapılacak seçimin 2015 Mart ayında gerçekleşecek Mali Genel kurul'a denk gelmesini istiyor. Aksi durumda kriz daha da büyüyecek.

Kaynak Skorer

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...