Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Eylül 2014 11:37

Ünal Aysal aday olacak mı?

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, seçim kararı almasının ardından oldukça önemli açıklamalar yaptı.

Ünal Aysal aday olacak mı?
Galatasaray başkanı, ünal aysal, aday olacak mı?, seçim kararı,

Ünal Aysal ve yönetim kurulu tarihi zirvede erken seçim kararı aldı. 17 Eylül'de yapılan Olağanüstü Divan Kurulu toplantısında yükselen muhalefet sesleri üzerine 'Kararımı yönetimde arkadaşlarımla vereceğim' diyerek erken seçim sinyali veren Ünal Aysal, dediğini ve aklından geçeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yaptı.Dün saat 17.15'te Türk Telekom Arena Stadı'nda start alan zirveye Başkan Ünal Aysal ile birlikte 8 yönetim kurulu üyesi katıldı. Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal hemen toplantının başında 25 Ekim'de yapılmak üzere Olağanüstü Genel Kurul toplantısı yapılması kararını aldı.
Ve toplantıda 25 Ekim 2014 tarihinde yapılacak toplantının Divan Kurulu'nda tartışmalara yol açan 3 konuda yetki verilmesi için mi, yoksa seçimli genel kurul için mi olacağı tartışmaya açıldı. 2 saatlik görüşmenin ardından son karar 'erken seçim' oldu.
"ADAYLIK ŞANSIM YÜZDE 50"
Bu konuda Hürriyet'e konuşan Ünal Aysal, önemli ifadelere imza attı. Aday olup olmayacağı ve bu ihtimal hakkında konuşan Ünal Aysal, “Adaylık şansım yüzde 50... Gelişmelere göre ve çıkacak adayların kalitesine göre kararımı vereceğim. Açık söyleyeyim; eğer kaliteli bir aday öne çıkarsa aday olmam ve kendisine tam destek de veririm. Galatasaray'ı ileriye taşıyacağına inandığım bir aday öne çıkarsa ona hem desteğimi, hem de oyumu veririm. Aksi takdirde ise ailem ve dostlarımla görüşüp konuştuktan sonra kesin kararımı vereceğim” diye konuştu. Hürriyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...