Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Eylül 2014 14:52

İşte Mancini'nin yeni takımı! Yarın imza atıyor...

Portekiz Milli Takımı'nda Bento'nun görevden ayrılmasıyla boşalan teknik direktörlük koltuğuna Roberto Mancini geçiyor.

İşte Mancini'nin yeni takımı! Yarın imza atıyor...
mancini, portekiz milli takımı, benzo, mancini'nin yeni takımı,

Bir dönem Galatasaray'ın da teknik direktörlük görevini yürüten İtalyan Roberto Mancini, Portekiz Milli Takımı'nın başına geçiyor.  Yapılan görüşmeler sırasında Mancini'nin "Portekiz benim için onur olur" sözleriyle bu görevi istediğini anlatıyordu. Portekiz'in Arnavutluk'a 1-0 kaybetmesinden sonra gelen Bento'nun istifasıyla arayışlara başlayan ve Mancini'de karar kılan Portekiz Futbol Federasyonu bugün tecrübeli teknik adam ile son bir kez daha görüştü.
RONALDO'NUN HOCASI OLACAK
Bugün federasyon yetkilileri ile bir araya gelen Roberto Mancini'nin göreve gelmesine kesin gözüyle bakılırken, en geç yarına kadar imzaların atılması bekleniyor. Portekiz'in başına geçmesiyle Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo'nun hocalığını yapacak olan Mancini'nin ayrıca Galatasaray'dan öğrencisi Bruma ve Fenerbahçe'den tanıdığı Raul Meireles ve Bruno Alves gibi isimlerin de hocası olacak. (Kaynak: Eurosport)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...