Tgrt Haber
02 Ekim 2014 12:29

Mehmet Helvacı aday olacak mı?

Galatasaray'ın eski yöneticisi Prof. Dr. Mehmet Helvacı, 25 Ekim'de yapılacak olağanüstü kongrede başkanlığa aday olmayacağını açıkladı.

Mehmet Helvacı aday olacak mı?
mehmet helvacı, galatasaray başkanlık, son dakika,

Galatasaray eski İkinci Başkanı Prof. Dr. Mehmet Helvacı, başkanlığa aday olmayacağını açıkladı. Fanatik Gazetesi'nin haberine Helvacı, bu kararına gerekçe olarak projelerini tam olarak hayata geçiremeyeceğini düşünmesini gösterdi. Cemal Özgörkey'in ardından Mehmet Helvacı'nın da çekilmesiyle kongre öncesi tek aday Alp Yalman kaldı.
MEHMET HELVACI KİMDİR?
Samsun 1960 doğumlu. Profesör. Galatasaray Lisesi'nden mezun olduktan sonra yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde bitirdi. Aynı fakültenin ticaret hukuku anabilim dalında doktorasını tamamladıktan sonra aynı kürsüde profesörlüğe yükseldi. Fransızca ve İngilizce biliyor. Adnan Polat yönetiminde ikinci başkanlık görevini yürüttü.
İkinci Başkanı: Münir Hamamcıoğlu.
Listesi: Münir Hamamcıoğlu, Dursun Buğra, Şerif Kaynar, Ahmet Suat Ertem,  M.Nedim Ölçer, Doğan Yalçınkaya, Vedat Eşkinat, Atilla Kınay, Mecit Mert  Çetinkaya, Ahmet Işık Aykut,  
Yedek:  Giray Güngör, H.Selim Sanver, İbrahim M.Okumuş, Serdar Ciner, M.Murat Yücaoğlu.
Sloganı: Biz bir aileyiz.
Hoca adayları:  Otto Rehhagel.
Anlaştığı oyuncular: İsim belirtmeden 6 Türk, 4 de yabancı futbolcuyla anlaştığını açıkladı.
Vaatleri: 6 senede 4 şampiyonluk 1 Avrupa Kupası sözü verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...