Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Ekim 2014 10:14

Hakan Çalhanoğlu silah çekme olayını anlattı

Gökhan Töre, Ömer'in arkadaşını yumrukladı. Kanlar içinde kalmıştı. Yanındaki silahlı adam bana, sakın yerinden kıpırdama yoksa vururum dedi.'

Hakan Çalhanoğlu silah çekme olayını anlattı
Hakan Çalhanoğlu gökhan töre, Hakan Çalhanoğlu ömer toprak, gökhan töre silah çekme, silah çekme olayının detayları,

Bayer Leverkusen ve Milli Takım'ın futbolcusu Hakan Çalhanoğlu, Alman ZDF televizyonuna Gökhan Töre olayıyla ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Hakan Çalhanoğlu, programın sunucusu Hohenstein'in, “Gökhan Töre'nin sizi ve Ömer Toprak'ı odanızda silahla tehdit ettiği doğru mu?” sorusuna, “Olay Ömer'in arkadaşı ile Gökhan Töre'nin eski kız arkadaşı arasında bir mesele. Biz sadece yanlış zamanda yanlış yerdeydik. O gece oteldeydik. Gece kulübünde değil. Gökhan, Ömer'in arkadaşının bizimle olduğunu öğrenmiş. Otele geldi. Biz Ömer'in odasındaydık. Ömer'in arkadaşı da bizimle birlikte idi” diye cevap verdi.
Resepsiyondan oda kartını almış
Hakan sözlerini şöyle sürdürdü:?“Yanında bir adamla bizim odaya geldi ve kapıyı çaldı. Ömer'in arkadaşı hemen durumu anladı. Gökhan alkol almış mıydı bilmiyorum ama çok kızgındı. Biz kapıyı açmadık. Aşağıdan odanın anahtar kartını almış. Tekrar kapıya geldi. Bu defa haus-keeping diyerek bizi kandırmak istedi. Ben kapıya gittim ama paniğe kapıldım. Oyuncular arasında sorunlar hemen hallolur ama hikâye başkaydı. Kapıyı açtım. İçeri daldı ve diğer çocuğun yanına gitti. Sonra arkamdan birisi daha geldi. Onu önce görmemiştim. Esas hikaye orada başladı.”
Çok korktum, hareket edemedim
Hohenstein, “Nasıl yani... Tabanca var mıydı yok muydu?” diye sorunca Hakan, “O adam içeri girdi ve ceketinin cebinden tabancayı çıkardı. Ömer'in üzerine yürüdü ve yat oraya yoksa seni vururum dedi. Yumruklaştılar ama silahlı adam bir şey yapmadı. Ben diğer köşede idim bana sakın yerinden kıpırdama yoksa vururum seni dedi. Çok korkmuştum. Hareket edemedim. Bir köşede kıvrılmış kalmıştım. Sonunda olay bitti. Ömer'in arkadaşı kanlar içinde kaldı” dedi.
Annem günlerce ağladı
“Böyle bir olay sonrası Gökhan ile birlikte aynı takımda futbol oynayabilir misiniz?” sorusuna ise Hakan, “Onun kariyerine zarar vermek istemedim ve sessiz kaldım. Olay ailem tarafından öğrenildiğinde güç duruma düşebilirdim. Annem olayı anlatmamdan sonra inanmakta güçlük çekti ve günlerce ağladı. Teknik direktörle konuşmamızın sonucunda ne olacağını göreceğiz. Şimdilik beklemem lazım” cevabını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...