Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Ekim 2014 18:42

Dortmund'un kaptanından Galatasaray'a övgü dolu sözler

Galatasaray'ın, Devler Ligi 3. hafta mücadelesinde karşı karşıya geleceği Borussia Dortmund'un kaptanı Roman Weidenfeller, mücadele öncesinde Alman basınına özel açıklamalarda bulundu.

Dortmund'un kaptanından Galatasaray'a övgü dolu sözler
Borussia Dortmund, Roman Weidenfeller, Galatasaray, Wesley Sneijderi Şampiyonlar Ligi,

Sarı-kırmızılıların evinde güçlü olduğunu vurgulayan Alman oyuncu, "Galatasaray'ın evinde çok güçlü olduğunu unutmamalıyız. Ciddi bir taraftar grubu tarafından destekleniyorlar ve sıra dışı oyuncular var. Şu anda yaptıklarından daha fazlasını yapmalarını bekliyorum. Açık bir oyun olacağını tahmin ediyorum" ifadelerini kullandı.

"SNEIJDER GİBİ BİR OYUNCU GALATASARAY'DA"
Sneijder'in Galatasaray'da oynamasının, rakibin kalitesi hakkında bilgi verdiğini söyleyen tecrübeli kaleci, "Duyduklarım doğrultusunda, İstanbul'daki atmosferi görmek için can atıyorum. Eğer Sneijder gibi bir oyuncu Galatasaray'da ise, bu rakibinizin kalitesi hakkında bilgi sahibi olmanızı kolaylaştırıyor" dedi.

"BİR ALMAN TAKIMI İÇİN..."
Berlin'de oynanacan finale çıkmak istediklerini kaydeden Weidenfeller, "Bir Alman takımı için, kendi ülkesinde oynanacak finale yükselmekten daha iyi bir şey olamaz. Şu anda bu imkansız değil, fakat oldukça zor görünüyor. Bunu başarsak harika bir hikaye olur. Ancak şu anda ilk adımı atmadan, ikinciyi konuşmak anlamlı olmaz. Önce gruptan çıkmalıyız, sonra yolumuza bakacağız" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...