Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Ekim 2014 21:29

UEFA, Galatasaray'a cezayı kesti

UEFA Disiplin Komitesi, Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal ile karşılaşan G.Saray'a tribün olaylarından dolayı ceza verildi.

UEFA, Galatasaray'a cezayı kesti
uefa, galatasaray, ceza,

UEFA Disiplin Komitesi, Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci haftasında Arsenal ile Galatasaray'ın karşı karşıya geldiği maçta yaşanan tribün olayları nedeniyle açtığı disiplin soruşturmasını sonuçlandırdı.

UEFA'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Galatasaraytaraftarının neden olduğu tribün olayları nedeniyle Sarı-kırmızılı kulübe 50 bin avro para cezası verildiği açıklandı. Öte yandan Galatasaray'ın, 30 gün içerisinde Arsenal ile iletişime geçerek stadyumda oluşan hasar için ödeme yapması kararlaştırıldı.

ARSENAL'E YAPTIRIM YOK

Galatasaray'ı meşalelerin sahaya atılmasından dolayı disiplin kuruluna sevk eden UEFA, Arsenal'e de gerekli önlemlerin alınmadığı gerekçesiyle soruşturma açmıştı. UEFA, bu konuda açılan soruşturmanın yaptırımsız kapatıldığını açıkladı.

2 Ekim'de oynanan Arsenal - Galatasaray maçının 34. dakikasında Sarı-kırmızılı taraftarlar meşaleleri yakmış ve sahaya atmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...