Tgrt Haber
22 Ekim 2014 09:08

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gol düellosu!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde E, F, G ve H gruplarında oynanan ve toplamda 40 golün atıldığı üçüncü maçlar, birçok rekoru da beraberinde getirdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gol düellosu!
uefa şampiyonlar ligi,gruplar,22 ekim oynanan maçlar,

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. hafta mücadelesi E, F, G ve H gruplarında oynanan 8 maçta 40 gol atıldı.
H Grubu'nda Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk'in deplasmanda Bate Barisov'u 7-0 yendiği karşılaşmada ilk defa bir Şampiyonlar Ligi takımı bir devrede 6 gol attı.Shakhtar Donetskli Luiz Adriano ise Belarus ekibi karşısında 5 kez fileleri havalandırarak Lionel Messi'nin "Şampiyonlar Ligi'nde bir maçta en çok gol atan oyuncu" rekorunu egale etti. Brezilyalı golcü, ilk yarıda 17 dakika içinde 4 kez (28, 36, 40, 44) fileleri havalandırarak bu gol sayısına en kısa sürede ulaşan futbolcu oldu. Ayrıca, turnuvada bir maçta 4 ve üstü gol atan 12. futbolcu olmayı da başardı.Bayern Münih'in deplasmanda Roma'yı 7-1 yendiği maçta Bavyera temsilcisi, ilk yarıda rakibinin filelerini 5 kez havalandırarak "bir devrede en çok fileleri havalandıran deplasman takımı" unvanını ele geçirdi.
Toplu sonuçlar şöyle:
E GRUBU

CSKA Moskova-Manchester City: 2-2

Roma-Bayern Münih: 1-7

F GRUBU

Barcelona-Ajax: 3-1

APOEL-Paris Saint Germain: 0-1

G GRUBU

Schalke-Sporting Lizbon: 4-3

Chelsea-Maribor: 6-0

H GRUBU

Porto-Atletic Bilbao: 2-1

BATE-Shakthar Donetsk: 0-7

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...