Tgrt Haber
22 Ekim 2014 18:50

Albayrak, 'Para makinesi olsa yetişmez'

G. Saraylı Abdurrahim Albayrak; "Şu anda kadromuzda 41 futbolcu var. Para makinesi olsa bu ödemeleri yetiştiremezsiniz" dedi.

Albayrak, 'Para makinesi olsa yetişmez'
galatasaray, abdurrahim albayrak, futbolcu,

Galatasaraylı eski yönetici olan ve olağanüstü seçimde Başkan adaylarından Duygun Yarsuvat'ın listesinde bulunan Abdurrahim Albayrak, kendisine ait iş yerinde düzenlediği geleneksel Karadeniz yemekleri gününde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Abdurrahim Albayrak, seçimden kim galip çıkarsa çıksın kazananın sarı-kırmızılı kulüp olacağını söylerken, futbolculara yapılan ödemelerin çok yüksek olduğuna da dikkat çekti. Albayrak; "Şu anda kadromuzda 41 futbolcu var. Milyonlarca avro para verdiğiniz oyuncuları altyapıya gönderiyorsunuz ve onlardan faydalanamıyorsunuz. İki yıl üst üste yaşanan şampiyonlukta ve Şampiyonlar Ligi'ndeki maçlarda bize puanlar kazandıran, hırsı ve azmiyle çok büyük bir futbolcu olduğun gösteren Eboue'nin Türkiye'de olup olmadığını bilen yok. Böyle bir futbolcuyu unuttuk. O kadar çok yüksek rakamlar dönüyor ki, para makinesi olsa yetiştiremez. Seçilmemiz durumunda yönetim kurulumuz ve Sportif AŞ'ye katılacak arkadaşlarımızla neler yapabiliriz, bu futbolcular nasıl satabiliriz, kalması gerekenleri nasıl daha iyi kullanabiliriz diye hesaplar yapacağız. Galatasaray'ın bir kuruşunu kendi paramız gibi hesap edersek, Galatasaray'ın sırtı yere gelmez"  ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...