Tgrt Haber
23 Ekim 2014 15:46

Alp Yalman Prandelli ile ilgili son kararını verdi

Galatasaray Başkan Adayı Alp Yalman, 'Prandelli ile ilgili bir kararım var! Bunu kendisiyle görüşünce açıklayacağım' dedi.

Alp Yalman Prandelli ile ilgili son kararını verdi
Alp Yalman, Prandelli, Galatasaray,

Galatasaray’da Cumartesi günü yapılacak başkanlık seçimine aday olan alp Yalman, Radyospor’da Aydın Cingöz ile Gün Ortası programına katıldı. Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde dün gece aldığı 4-0’lık Borussia Dortmund yenilgisinin ardından Prandelli’nin yaptığı “Beni buraya gelme nedenim 4. yıldız. Hedefimiz lig olunca gelişerek şampiyonluğa doğru yol almamız gerekiyor” sözlerini “talihsiz” olaraka niteleyen Alp Yalman önemli açıklamalar yaptı. “Prandelli’nin sadece  şampiyonluk için getirildiğini” sanmıyorum diyen Yalman, “Prandelli’nin bu açıklamaları talihsiz oldu. Galatasaray yarıştığı her yerde zirveyi hedefler” dedi.
KARARIMI VERDİM
Alp Yalman, başkan olmanız halinde Prandelli ile devam edecek misiniz sorusuna “Önce Prtandelli ile görüşeceğim. Ve ardından bir karar alacağız. Ben Prandelli ile ilgili karar vermiş olsam bile kendisiyle görüştükten sonra bir karar alacağız. Prandelli’ye de ileteceğim” diye yanıt verdi.
YAPILAN TRANSFERLERİ DE SORACAĞIZ
Galatasaray’ın şişmiş bir oyuncu kadrosunu olduğunu ifade eden Yalman,  maçı izlerken bu ‘şu  oyuncu neden alınmış’ dediğiniz oyuncular oldu mu sorusunaysa, “Yapılan transferleri de neden alındı diye hocaya soracağız”  şeklinde yanıt verdi.
SNEİJDER İLE İLGİLİ BİR KARAR YOK
Alp Yalman, Sneijder ile sözleşmeyi uzatıp uzatmayacakları konusundaysa “Bu konuda verilmiş bir söz ve karar yok. Buna oyuncuyla yapılmış sözleşmeyi gördükten sonra karar vereceğiz” diye konuştu.
KÜÇÜLME OLMAYACAK
Alp Yalman ayrıca göreve gelmeleri halinde hiç bir şubede küçülme yapmayacaklarını da sözlerine ekledi
(Radyospor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...