Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Ekim 2014 12:47

Beşiktaş kaptanı Tolga'dan 'Sırbistan'da Aliya İzzetbegoviç mesajı

Beşiktaş kaptanı Tolga Zengin, Partizan'ı yendikleri maçın ardından konuştu.

Beşiktaş kaptanı Tolga'dan 'Sırbistan'da Aliya İzzetbegoviç mesajı
beşiktaş, beşiktaş kaptanı, tolga zengin, partizan, sırbistan, izzetbegoviç mesaı,

Beşiktaş'ın deplasmanda Partizan'ı 4-0 mağlup ettiği mücadelenin ardından kaptan Tolga Zengin şu açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ın kaptanı Tolga Zengin, Partizan'ı 4-0 mağlup ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada,  "Zor bir deplasmandı, pozisyon vermedik ve rahat bir galibiyet aldık. 4 gün önce Alija Izetbegovic'in(Bağımsız Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı) de ölüm yıldönümüydü. Onu da analım." diyerek galibiyet efsane lidere armağan etti.
"POZİSYON VERMEDEN KAZANDIK"
Beşiktaş'ın milli kalecisi Tolga Zengin, takımın son durumu ile ilgili olarak ise "Çok ağır bir zeminde oynadık. Yeşil zemin gözüküyor ama su birikintilerinin olduğu yerler vardı. Hakem bize de sordu, nasıl buldunuz, zemin iyi mi oynayalım mı diye. Biz de oynamak istedik. Pozisyon vermeden kazandık. Takımda çok iyi bir hava var. Kimsede ego yok. Herkes işini yapıyor. Taraftarlarımız her yerde yanımızda. Allah düzenimizi bozmasın." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...