Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Ekim 2014 15:16

Beşiktaş'ta Sosa sevinci

Beşiktaş'ta sakatlığı geçen Arjantinli futbolcu Sosa'nın antrenmana katılması teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Beşiktaş'ta Sosa sevinci
beşiktaş, sosa, sakat futbolcu,

Beşiktaş'ta sakatlığı geçen Arjantinli futbolcu Jose Sosa'nın antrenmana katılması Fenerbahçe derbisi öncesi teknik heyetin yüzünü güldürdü. Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasındaki Balıkesirspor maçında sakatlanan ve uzun süre sahalardan uzak kalan Jose Sosa, takımla çalışmalara başladı. Sakatlığı süren Serdar Kurtuluş dışında Beşiktaş tam kadro çalıştı.
Derbi hazırlıkları
Beşiktaş, 2 Kasım Pazar günü Fenerbahçe ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarını bir günlük iznin ardından sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda siyah-beyazlı futbolcular, koşu ve pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Çift kale maç sırasında bir grup şut çalışması gerçekleştirdi.
Bilic, takımını hazırlıyor
Teknik direktör Slaven Bilic, takımını derbi maçına motive etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Hırvat çalıştırıcı, idman öncesinde tesislerde futbolcularla bir toplantı yaptı. Bilic, oyuncularına uyarılarını sahadaki çalışmalar sırasında da sürdürdü.
Kalecilerden zorlu çalışma
Siyah-beyazlı takımın kadrosunda bulunan kaleciler, yağmur altında zorlu bir çalışma gerçekleştirdi. Kaleci antrenörü Jose Sambade, kalecileri çalışmalar sırasında zorladı. Kaygan zeminde siyah-beyazlıların kurtarışları sırasında ilginç görüntüler ortaya çıktı.
Tolga Zengin, çalışmayı yarıda bıraktı
Zorlu bir çalışma gerçekleştiren kalecilerden Tolga Zengin, antrenmanı yarıda bıraktı. Tecrübeli eldivenin ciddi bir sıkıntısı olmadığı, tedbir amacıyla çalışmayı tamamlamadığı bildirildi.
Bilic: Zirvede kalmayı istiyoruz
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Fenerbahçe ile yapacakları derbi maçta iyi futbolu devam ettirip liderliği sürdürmeyi amaçladıklarını söyledi. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde takımının yaptığı antrenmanın ardından basın mensuplarıyla kısa süre sohbet eden Bilic, Fenerbahçe'nin geçen sezonu şampiyon olarak tamamladığını hatırlatarak, "Onlara saygımız var. Pazar günü iki takım için de çok önemli bir maç olacak. Gökhan Töre'yi kullanamayacağız. Son maçta hem onun atılmasından hem de mağlup olmamızdan dolayı üzgünüz. Bunun tekrarlanmasına izin vermemeliyiz. Maça iyi şekilde hazırlanıyoruz. Lideriz, zirvedeyiz. İyi oyunu ve performansı devam ettirip zirvede kalmaya devam etmek istiyoruz" diye konuştu.
Hırvat çalıştırıcı, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın kendilerinin daha iyi futbol oynadığı yönündeki sözlerinin hatırlatılması üzerine, "Ne demesini bekliyordunuz? Buna reaksiyon vermemi bekliyorsanız vermem. O İsmail Kartal'ın görüşüdür. Ona inanıyordur, onun açısından olumludur. Benim bu sezonla ilgili görüşlerim onunkinden farklı" ifadelerini kullandı.
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor yenilgisinin derbi maçına yansıyıp yansımayacağı yönündeki soruyu Slaven Bilic, "Tabii ki oyuncular üzgün ama bunun olumsuz etkisi olmayacak" diye yanıtladı.
"Sosa gayet iyi durumda"
Bilic, sakatlığı geçen ve bugün takımla birlikte çalışan Jose Sosa'nın iyi durumda olduğunu dile getirdi. Sosa'nın takımla yapılan antrenmanın tamamında yer aldığına dikkati çeken Hırvat çalıştırıcı, "Oyunlarda onu joker olarak kullandık. Bugünkü görüntüsü iyiydi. Mustafa Pektemek de iyi görünüyor. Takımla çalışıyor. Her şey beklediğimiz doğrultuda giderse Sosa Fenerbahçe maçı kadrosunda olacak. Kadroya alamayacağımız şu anda sadece Serdar Kurtuluş var. Haliyle bir de Gökhan Töre'yi kullanamayacağız" değerlendirmesinde bulundu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...