Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Kasım 2014 20:01

TT Arena'da 'Prandelli istifa' sesleri

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli ekibinin Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'i yedek kulübesinde tutup takımını 4-2-3-1 sistemi ile sahaya sürdü. Prandelli ayrıca Umut Bulut ve Semih Kaya'yı da yanında tutup, ilk onbir dışında bıraktı.

TT Arena'da 'Prandelli istifa' sesleri

Prandelli ikinci yarının başlarında Sneijder'i ısınmak için saha kenarına gönderince Galatasaraylı taraftarlar gol olmuş gibi sevinip, Hollandalı yıldıza destek verdiler.

TFF, sürpriz bir kararla harekete geçti ve Galatasaray'ın maç tarihini değiştirdi.
Süper Lig'de ilk yarının fikstürünü sezon başında açıklayan Türkiye Futbol Federasyonu, 12.haftada oynanacak olan Galatasaray-Akhisar Belediyesispor maçının günü ve saatini değiştirdi.

TÜRKİYE KUPASI TAKVİMİ ÜZERİNE AKHİSAR MAÇININ TARİHİ VE GÜNÜ DEĞİŞİYOR
Türkiye Kupası'nın karşılaşma takvimi belli olduktan sonra TFF, dün sürpriz şekilde Galatasaray'ın maç trafiğini görüp harekete geçti.

Türkiye Kupasında Galatasaray'ın ilk maçının 3 Aralık Çarşamba günü saat 19:30'da Türk Telekom Arena'da Eskişehirspor ile yapacak olması TFF'nin bu sürpriz kararı almasına neden oldu,

SADECE 1 GÜN ARA İLE MAÇ OLMAZ
Sezon başında 5 Aralık Cuma günü saat 20:00'te oynanacağı açıklanan 12.hafta karşılaşması Galatasaray-Akhisar Belediyespor maçının saati ve günü değiştiriliyor.
TFF, 3 Aralık Çarşamba günü Türkiye Kupası maçına çıkacak olan Galatasaray'ın sadece 1 gün ara ile Cuma günü ligde de Akhisar maçına çıkmasını doğru bulmadı.

6 ARALIK CUMARTESİ SAAT 21:45'TE ALINMASI BEKLENİYOR
Galatasaray ve Akhisar kulüplerine de bu konuda bilgi verilip onayları alınırken TFF, adil davranma adına bu karşılaşmayı Galatasaray'ın kupadaki rakibi Fenerbahçe-Eskişehirspor maçının arkasına yani 6 Aralık Cumartesi günü saat 21:45'te oynanacağını duyurması bekleniyor.

90 DAKİKA ÖNCESİNDE DOSTLUK YEMEĞİ
Galatasaray Kulübü, ezeli rakibi Trabzonspor'a Türk Telekom Arena'da akşam yemeğinde bir araya geldi.
Sarı kırmızılı yönetim kritik mücadele öncesinde Türk Telekom Arena Stadı VIP salonunda Trabzonspor yönetimine yemek verdi.
Galatasaray'ın daveti ile gerçekleşen yemeğe Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve kurmayları ile birlikte sarı kırmızılıların başkanı Duygun Yarsuvat, Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak ile birlikte G.Saray yöneticileri katıldı.
Yemeğin ardından Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat ve yöneticiler, Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na " 90 dakikayı dostça birlikte izleyelim" teklifinde bulundu.

Bordo mavili kulübün başkanı Hacıosmanoğlu ve idarecileri de bu öneriyi kabul etti ve dün geceki önemli maçı Galatasaray ile Trabzonspor yöneticileri, Türk Telekom Arena'daki başkanlık locasında birlikte takip etti.

TÜRK TELEKOM ARENA STADI YİNE DOLMADI!
Galatasaray-Trabzonspor maçı da boş tribünlere oynandı.

Ülkemizde bu sene e bilet uygulamasına geçilmesi ile birlikte her geçen gün seyirci ortalaması aşağı doğru inerken bu kötü gidiş dün geceki kritik maçta da devam etti.
Geçen yılın aksine 25 bin adet kombine kartı satan Galatasaray Kulübünde taraftarlar, Trabzonspor maçına dahi ilgi göstermedi.
Dün gece Arena'da 20 bin kişilik taraftar vardı.

SABRİ'YE SEVGİ SELİ
Galatasaray taraftarı yönetimin değişmesi ile yeniden A Takıma dönen Sabri Sarıoğlu'nu bağrına bastı.

Sabri 90 dakika öncesinde 2 kez tribünlere çağırılırken, tecrübeli futbolcu taraftarın " 3'lü çektir" talebine " Kazanırsak maçtan sonra çektireceğim" diye yanıt verdi.

PRANDELLİ İSTİFA SESLERİ
Bu arada Galatasaraylı taraftarlar, Trabzonspor'un 76. dakikada gelen 2. golünün ardından tribünlerden "Prandelli istifa" sesleri yükseldi. Taraftarlar bu dakikaya kadar takımı desteklerken, 2. golün ardından tribünlerden tepki geldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...