Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Kasım 2014 19:41

İşte Slaven Bilic'i çıldırtan karar!

Süper Lig'de Beşiktaş ile Kasımpaşa arasında oynanan karşılaşmanın 6. dakikasında siyah-beyazlı takım tartışmalı bir pozisyon nedeniyle hakem Özgür Yankaya'ya fazlasıyla tepki gösterdi.

İşte Slaven Bilic'i çıldırtan karar!
slaven bilic,süper lig,karar,siyah beyazlı takım,tartışmalı pozisyon,

Kasımpaşa'nın 19 yaşındaki genç savunma oyuncusu Mert Kula, ceza sahası içinde Jose Sosa'yı durdurmak isterken, Arjantinli futbolcu rakibinin müdahalesi sonrası yerde kaldı.
Sosa'nın yerde kalmasının ardından hakem Özgür Yankaya 'Devam' kararı verirken, siyah-beyazlı futbolcular bu karara itiraz etti. Siyah-beyazlı futbolcuların yanı sıra Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic de kenarda karara tepki gösterdi ve ciddi şekilde sinirlendi.Maçın 26. dakikasında Mert Kula, bu kez ceza sahasında Ersan Adem Gülüm ile hava topu mücadelesine girdi. Kullanılan korner sonrasında Mert Kula'nın sol kolu Ersan Adem Gülüm'ün yüzüne geldi. Ersan Adem Gülüm yerde kalırken, Özgür Yankaya penaltı noktasını gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...