Tgrt Haber
23 Kasım 2014 22:40

Abdurrahim Albayrak'tan çok konuşulacak sözler

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, gündeme bomba gibi düşecek açıklamalar yaptı.

Abdurrahim Albayrak'tan çok konuşulacak sözler
abdurrahim albayrak,galatasaray,telegol,program,çok konuşulacak sözler,

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Telegol programına telefonla bağlanarak Prandelli, Ünal Aysal ve Wesley Sneijder'in Trabzonspor maçında oynatılmamasına kadar çok ciddi konularda açıklamalarda bulundu.
İşte Albayrak'ın açıklamaları:
"Siz bir hoca getiriyorsunuz, ülkenin 4 bir tarafında takım kuracağız, her yıl çalıştıracaksın deniyor. Allatan Ebru Köksal ona gerçekleri anlatsın. Başkan Ünal Aysal vaad etmiş, 4 takım çalıştıracaksın denmiş. Almanya'da bir takım aldım denmiş, gelecek sene Almanya'da bir takım çalıştıracaksın demiş. Belçika'da bir takım alıyorum, sonra oraya gideceksin. Prandelli yalan söylüyorsa, Prandelli'nin bileceği iş. Biz de bunu bugün öğreniyoruz. Prandelli'nin mukavelesine bakarsanız kafayı yersiniz. Bu şartlar altında Prandelli'nin arkasında durmam çok zor. Roberto Mancini hayatımda gördüğüm en dürüst insan mukavelesine baktım 1 lira tazminat almadan gitmiş. Prandelli de keşke tazminat talebinde bulunmasa." dedi.
Albayrak ayrıca takımın durumu ve transferler hakkında "Bize ocak ayına kadar müsade edin. Ocak ayında Galatasaray'da futbolcularda çok ciddi bir değişiklik olacak.  Oynayanlar oynayacak oynamayanlar gidecek. O formanın kıymetini bilecekler. Galatasaray formasını Allah herkese nasip etmez." açıklamasını yaparken, Prandelli'nin yerine Hikmet Karaman'ın geleceği yönündeki iddialara da "Hikmet Karaman ile bir görüşmem olmadı. Hikmet benim arkadaşım görüşmek istesem aracıyı devreye sokmam direk ararım" sözleriyle konuşmasını noktaladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...