Tgrt Haber
25 Kasım 2014 19:02

Ronaldo'dan Messi'ye büyük fark

Sevilla maçında 3 gol atarak Zarra'nın 60 yıllık rekorunu kıran Lionel Messi, gol ortalamasında ezeli rakibi Ronaldo'nun gerisinde kaldı.

Ronaldo'dan Messi'ye büyük fark

La Liga'nın 12. haftasında çıktığı Sevilla maçında 3 gol atarak Telmo Zarra'nın 60 yıllık rekorunu kıran Lionel Messi, maç başı gol ortalamasında ezeli rakibi Ronaldo'nun gerisinde kaldı.

277 maçta 251 gol atan Telmo Zarra'nın rekorunu Barcelona formasıyla çıktığı 289. maçında kıran Arjantinli yıldız, maç başına 0.87 gol ortalamasıyla oynuyor. Rekorun eski rahibi Telmo Zarra, bu rekora ulaşırken maç başına 0.91'lik bir ortalama yakalamıştı.

RONALDO'DAN DEV PERFORMANS

Manchester United'dan Real Madrid'e rekor transfer ücretiyle transfer olan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, La Liga'da oynadığı maçlarda oldukça yüksek gol atma yüzdesiyle oynuyor. Real Madrid TV'sinin dikkat çektiği bu istatistiklerde La Liga tarihinde maç başı gol yüzdesi en yüksek oyuncu Ronaldo olarak gösterildi. Real Madrid formasıyla 176 maça çıkan Ronaldo, bu maçlarda 197 gol ataran maç başına 1.12'lik gol yüzdesini yakalamış durumda.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...