Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Aralık 2014 18:11

Timsah Arena'nın açılış tarihi belli oldu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, inşaat çalışmaları süren Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nun (Timsah Arena) 3 Haziran'da hizmete gireceğini ve açılış maçı için dünyaca ünlü bir futbol takımının Bursa'ya getirileceğini söyledi.

Timsah Arena'nın açılış tarihi belli oldu
timsah arena, bursaspor,

Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Aralık ayı olağan meclis toplantısında son 1 ay içerisinde gerçekleştirilen planlanan ve faaliyetler hakkında meclis üyelerine bilgiler veren Başkan Altepe, inşaat faaliyetleri tüm hızıyla süren Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nun 3 Haziran tarihinde açılışa hazır hale getirileceğini ve açılış maçı için dünyaca ünlü bir futbol takımının maç için Bursa'ya getirileceğini ifade etti. Yaklaşık 5 ay gibi bir sürenin kaldığını, açılış için faaliyetlerin tüm hızıyla sürdüğünü ifade eden Başkan Altepe, "İnşallah güzel bir açılış olacak. Dünyaca ünlü stadyumumuza dünya çapında bir açılış olacak. Ondan sonra da burayı en iyi şekilde değerlendireceğiz. İnşallah güçlü bir Bursaspor'la birlikte burası da hak ettiği yeri alacak" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...