Tgrt Haber
20 Aralık 2014 13:44

FIFA'dan Galatasaray'a kötü haber

Goran Pandev'in Galatasaray ile kontratını sona erdirmek istediği, FIFA'ya giderek serbest oyuncu hakkı elde etmeyi de düşündüğü öne sürüldü.

FIFA'dan Galatasaray'a kötü haber
fıfa, galatasaray, pandev,

Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet ederek takımdan ayrılan Izet Hajrovic'in ardından, bir futbolcunun daha aynı yolda olduğu öne sürüldü. Makedon basınında yer alan haberlere göre, sezon başında Napoli'den transfer edilen ve bu sezonki ilk gollerini geçtiğimiz günlerde Ziraat Türkiye Kupası'nda Balçova Yaşamspor'a karşı atan Goran Pandev'in FIFA'ya müracaat etmeye hazırlandığı iddia edildi.
31 yaşındaki futbolcunun dört aylık maaşında gecikmeler olduğu gerekçesiyle FIFA'ya başvurarak serbest oyuncu statüsü kazanmayı düşündüğü bildirildi. Kontratının sona ermesini beklemeden bedelsiz ayrılma hakkı kazanacak oyuncunun sezonun ikinci yarısını beklemeden takımla yollarını ayıracağı ve İtalya'nın yolunu tutacağı belirtildi.  
Makedon basınında 'Pandev kontratının sonlandırılmasını istiyor' başlığıyla verilen haberde, "Pandev artık Türkiye'deki son günlerini sayıyor. Sarı-kırmızılı takımdan ayrılmak konusunda kararlı. Bu yönde tüm hazırlıklarını yaptı. Yeniden İtalya'nın yolunu tutacak. Kendisiyle ilgilenen kulüplerden bir tanesine imza atacak" ifadeleri kullanıldı. (Skorer)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...