Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Aralık 2014 00:14

Hamza Hamzaoğlu'ndan itiraf

1 puana razı olan sarı kırmızılılarda Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, "Forvetlerden birini çıkarmak için geç kalmış olabilirim" dedi.

Hamza Hamzaoğlu'ndan itiraf

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 1-1 biten Gençlerbirliği maçı sonrası Lİg TV'ye samimi bir itirafta bulundu. Oyun 1-0 devam ederken forvetten Umut ya da Burak'ı çıkarıp orta sahaya isim almakta geç kaldığını söyleyen Hamzaoğlu, "Ben biraz geç kalmış olabilirim. İki forvetten birini çıkarıp, ortayı güçlendirebilirdim. Ama olası bir duran topta Burak ya da Umut vurabilir diye bekledim, geç kaldım" dedi.
 
Karşılaşmayı da değerlendiren Hamzaoğlu, zemini suçladı. "Gönül isterdi ki kazanalım ama bugün iyi bir takıma karşı kötü bir zeminde oynadık" diyen genç teknik adam, sahada sadece mücedele olduğunu, pas yapamadıklarını ve oyunu kurgulayamadıklarını ifade etti. İki takımın da kazanmak için oynadığı maçı uzun süre önde götürdüklerini ama kötü bir gol yediklerini belirten Hamzaoğlu, "1-1'den sonra iki takımın da pozisyonları vardı. Biz de atamadık, onlar da atamadı" diye konuştu.
 
Eksik oyuncuların yokluğunu hissedip hissetmedikleri yönündeki bir soru üzerine ise Hamza Hamzaoğlu, "Tabii ki o oyuncular bizim için çok kıymetli ama bugünkü zeminde onlar da çok şey veremeyelibilirdi. Sahadaki arkadaşlar elinden geleni yaptıama mutlaka onlar da olsa elimiz daha güçlü olurdu, eksikliklerini hissettik" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...