Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Ocak 2015 17:28

Ankaragücü'nde yeni başkan Mehmet Yiğiner

Ankaragücü başkanlığından 7 Kasım 2014 tarihinde istifa eden Mehmet Yiğiner, 78 gün aradan sonra yapılan genel kurula katılmamasına ve oy kullanmamasına rağmen Ankaragücü başkanlığına seçildi.

Ankaragücü'nde yeni başkan Mehmet Yiğiner
ankaragücü,

Ankaragücü'nde yeni başkan Mehmet Yiğiner oldu. Mevcut Başkan Metin Akyüz'ün tekrar aday olmadığı genel kurul Ankaragücü Tandoğan Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Yoğun güvenlik önlemi altında yapılan genel kurula delegeler 2 ayrı arama noktasından geçirilerek salona alınan tesis dışındaki delegeler kartlarını aldıktan sonra genel kurulun yapıldığı salona alındı. Delegeler ve basın mensupları dışında kimse genel kurul salonuna sokulmadı. Polis ise olası bir taşkınlık yaşanmaması için bine yakın personel ve 2 adet TOMA ile genel kurul salonu çevresinde görev aldı.

Genel kurulun açılışında konuşan mevcut başkan Metin Akyüz, kendisinin emanetçi olduğunu Ankaragücü bayrağı ve sancağını taşıdığını kendi adayının Mehmet Yiğiner olduğunu başkanlığa aday olmadığını kaydetti.

Genel kurulda daha sonra gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Geçilen seçimlerde tek liste halinde başkanlığa aday gösterilen Mehmet Yiğiner genel kurula katılan ve oy kullanan 300 delegenin tamamımın oyunu alarak başkanlığa seçildi.

Öte yandan, genel kurul sırasında salona gelemeyen ve oy kullanmayan Mehmet Yiğiner'in başkanlığı kabul edip etmeyeceği ise merak konusu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...