Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Ocak 2015 16:56

İşte Galatasararay'ın Çaykur Rizespor karşısındaki 11'i

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında bugün Çaykur Rizespor'u konuk edecek.

İşte Galatasararay'ın Çaykur Rizespor karşısındaki 11'i
galatasaray, çaykur rizespor, galatasaray ilk 11, spor toto süper lig,

Süper Lig'de 16 haftalık ilk bölümü 35 puanla averajla üçüncü sırada tamamlayan Sarı-kırmızılı takım, 14 puanla averajla 16. sırada yer alan Çaykur Rizespor karşısından galibiyetle ayrılarak zirve yarışını sürdürmeyi hedefliyor. Galatasaray'da sakatlığı bulunan Semih Kaya ile Kamerun forması altında Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Aurelien Chedjou karşılaşmada oynayamayacak. Sarı-kırmızılı ekipte dün takımla çalışmalara başlayan Koray Günter'in ise oynayıp oynamayacağına bugün karar verilecek. Türk Telekom Arena'da saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem İlker Meral yönetecek. Bu zorlu mücadelenin canlı anlatımını NTVSpor.net'ten takip edebilirsiniz.
İŞTE G.SARAY'IN 11'İ
GALATASARAY
Muslera, Sabri, Koray, Hakan Balta, Telles, Selçuk, Melo, Bruma, Sneijder, Emre, Umut Bulut
MUHTEMEL 11
ÇAYKUR RİZESPOR
Serkan - Orhan, Koray, Sylvestre, Eren - Kıvanç, Kağan - Holosko, Obraniak, Ümit - Deniz Kadah.
29. RANDEVU
Galatasaray ile Çaykur Rizespor, ligde 29. kez karşı karşıya gelecek. Çaykur Rizespor'un, o zamanki adıyla Türkiye 1. Futbol Ligi'ne ilk kez yükseldiği 1979-1980 sezonundan itibaren yapılan 28 lig maçından 21'ini Galatasaray, 4'ünü Çaykur Rizespor kazandı, taraflar 3 maçta da eşitliği bozamadı. Sarı-kırmızılı ekibin 68 golüne, yeşil-mavililer 24 golle karşılık verebildi. Taraflar arasında geçen sezon yapılan her iki maç da 1-1 sonuçlandı.
İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR
Galatasaray, sahasında Çaykur Rizespor ile oynadığı lig maçlarında sadece tek yenilgi aldı. İki ekip ligde şimdiye kadar İstanbul'da 14 kez karşılaştı, "Cim Bom" bu maçlardan 11'ini kazandı, 2'sinde berabere kaldı, sadece 2003-2004 sezonundaki karşılaşmayı 2-1'lik skorla yitirdi. İstanbul'da Galatasaray'ın toplam 37 golüne, Çaykur Rizespor 10 golle karşılık verdi. Galatasaray, İstanbul'daki 14 lig maçının tamamında gol atarken, 7'sinde kalesini gole kapadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...