Tgrt Haber
26 Ocak 2015 16:48

Burak Yılmaz'dan itiraf, 'Hata yaptım'

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz, 2-0 kazandıkları Çaykur Rizespor maçında 3 dakikada oyundan çıkmasına neden olan sakatlığıyla ilgili konuştu.

Burak Yılmaz'dan itiraf, 'Hata yaptım'
burak yılmaz, gs, galatasaray,

GS TV'ye açıklamalarda bulunan Burak Yılmaz, sakatlığının nüksetmesinden dolayı çok üzgün olduğunu vurgularken, hafta sonu Bursaspor ile oynayacakları lig maçına değindi. Yıldız golcü, "5 gün tedavi gördüm. 6. gün çok iyi idman yaptım ve ağrı hissetmedim. Driplingler yaptım, depar attım. Hocam oynatmak istemiyordu. 'Lütfen 15 dakika oynayayım' dedim, beni kıramadı. Göz göze geldik, ne kadar oynamak istediğimi gördü. İyi de ısındım. Antrenmanda yaklaşık 40 depar attım. Hiçbir şey yoktu. Maçta depara ilk çıkış anında ağrı hissettim. Geçer diye düşündüm ama olmadı. Kısmet, çok çok üzgünüm. Böyle bir sakatlık daha önce yaşamamıştım. Ne olduğunu bilmiyordum. Bu sene çok önemli, herkes takımın galip gelmesini istiyor. Ancak kendi adıma hata yaptım. Çok korkulacak bir şey değil. Eski sakatlığımın biraz daha nüksetti. Bir daha yaşadığım için korkuttu beni" ifadelerini kullandı. Bursaspor maçına da değinen milli futbolcu, "Önümüzde Bursaspor maçı var. Bursaspor, çok değerli bir hocası ve oyuncuları olan ligin en önemli takımlarından bir tanesi. Zorlanacağımızı düşünüyorum ancak her maç zorlu. Taraftarımızın desteğiyle pazar günü de bu sınavdan geçeceğimizi düşünüyorum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...