Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Ocak 2015 12:18

Trabzonspor'dan Ozan Tufan'a çılgın teklif

Tolgay Arslan'dan vazgeçen Trabzonspor, Ozan Tufan ve Şener için bu hafta içinde Bursaspor'a yeni bir teklif yapacak.

Trabzonspor'dan Ozan Tufan'a çılgın teklif
ozan tufan, trabzonspor, Tolgay Arslan, transfer,

Uzun zamandır gündemde olan Tolgay Arslan'ın transferi gerçekleşmeyince bordo-mavili yönetim başkan İbrahim Hacıosmanoğlu bir durum değerlendirmesi yaptı ve yeniden Ozan Tufan'a döndü. Bursaspor'a daha önce Ozan ve Şener için 7 milyon euro artı 2 futbolcu teklifinde bulunan Trabzonspor, Ozan için yeni bir öneri daha sunacak. Bunun için yeşil-beyazlı kulüple bu hafta içinde temasa geçilmesi planlanıyor. Bursaspor'dan gelecek olan cevaba göre de bordo-mavililer transfer çalışmalarına yön verecek. Listedeki diğer isimlerle ilgili de sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Junuzovic'in talibi çok

Trabzonspor'un Werder Bremen'den kadrosuna katmak için uğraştığı Zlatko Junuzovic'in talipleri çoğaldı. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan futbolcuya Trabzonspor dışında 3-4 kulübün daha teklif yaptığı ve bu nedenle önerilen Karadeniz ekibinin teklif ettiği 2 milyon euro'luk fiyatın yeterli olmadığı öğrenildi. Trabzonspor kulübü transfer komitesi üyesi bir yönetici de, Junuzovic için yaptıkları teklife rağmen transferin şu anda gerçekleşme aşamasına gelmediğini söyledi. Bordomavililerin Junuzovic için son bir teklif daha yapıp beklemeye çekileceği belirtildi.

Van der Vaart iddiası

Bu arada yönetimin Avrupa'da ismi sır gibi saklanan yıldız bir oyuncuyla temasa geçtiği de iddia edildi. Tolgay'ın gerçekleşmeyen transferi sırasında Hamburg'lu idarecilerle yakın ilişki kuran bordomavililer, 31 yaşındaki Van der Vaart konusunda görüş aldı. Bu görüşmenin ardından ise oyuncuyla bir araya gelmeye hazırlanan Trabzonsporlu yöneticilerin uygun şartlar oluşması durumunda bu transferi gerçekleştirmek istediği öğrenildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...