Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Ocak 2015 19:43

Osmanlıspor Elazığ'da kendine geldi

Osmalıspor galibiyet özlemini Elazığ'da dindirdi... PTT 1. Lig'de Elağızspor'a konuk olan Osmanlıspor rakibini 3-0'lık skorla devirdi ve 6 hafta sonra 3 puanla tanıştı.

Osmanlıspor Elazığ'da kendine geldi
osmanlıspor, elazığspor, maç sonucu,

PTT 1. Lig 18. hafta mücadelesinde Elazığspor ile Osmalıspor karşı karşıya geldi. Ligde uzun süredir 3 puana hasret kalan Osmanlıspor 40. dakikada Mehmet Yıldız ile öne geçti. İlk 45 dakika bu skorla sona ererken konuk ekip ikinci yarıda sonuca gitti. 56 ve 73'de Aminu'nun golleriyle maçın skorun tayin etti: 0-3. Bu sonucun ardından Osmanlıspor puanını 34'e yükseltirken Elazığspor ise 23'te kaldı.

Stat: Elazığ Atatürk
Hakemler: Halis Özkahya, Nihat Samuk, Hakan Yemişken

Elazığspor: Ivesa, Murat Tosun, Mehmet Çakır, İmamverdiyev, Zeki Korkmaz (Dk. 60 Ömer Yıldız), David Deniz Kılınç, İzzet Yıldırım, Murat Kayalı, Eren Aydın (Dk. 46 Murat Sözgelmez), Bilica (Dk. 43 Onur Güney), Murat Kalkan
Osmanlıspor: Ahmet Şahin, Caner Arıcı, Galip Güzel, Bilal Aziz Özer, Ragıp Başdağ, Muhammet Reis (Dk. 75 Kerem Şeras), Erdal Kılıçarslan, Tisdell (Dk. 52 Aminu Umar), Bakary Soro, Mehmet Yıldız (Dk. 62 Serdar Deliktaş), Numan Çürüksu

Goller: Dk. 40 Mehmet Yıldız, Dk. 57 ve Dk. 73 Aminu Umar (Osmanlıspor)
Sarı kart: Dk. 59 Aminu Umar

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...