Tgrt Haber
01 Şubat 2015 19:11

Orman Aziz Yıldırım'a sert çıktı, 'Hadsizlik'

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın yayın gelirleriyle ilgili açıklamalarına sert cevap verdi.

Orman Aziz Yıldırım'a sert çıktı, 'Hadsizlik'
fikret orman, aziz yıldırım, beşiktaş,

Beşiktaş'ın Mersin İdmanyurdu'nu 2-1 mağlup ettiği maçın devre arasında gazetecilere konuşan Orman, Tolgay Arslan transferiyle ilgili açıklama yapmak istediğini belirterek, "Trabzonspor da, Beşiktaş da uzun senelerdir dostluğu olan camiadır. Konular yanlış anlaşılmış, bir açıklık getirelim. Beşiktaş'ta kurumsal yapı itibarıyla her şey planlı yapılır ve biz hareketlerimizi kulüp menfaatine göre yaparız. Futbolda bazen kulüp yöneticileri, başkanlar kendi hırslarına yenildiği zaman kulüpleri için zararlı da olsa yüksek transfer bedelleri ödeyerek, taraftarlarına daha yüksek popülarite sunmak için bazı hareketler içinde bulunabilirler. Biz Tolgay transferiyle ilgili hiçbir zaman böyle bir hareket içinde bulunmadık. Tolgay ile biz çok uzun zamandır temas halindeyiz. 'Amacımız Trabzonspor'u ezmek değildi' derken yani burada bir fiyat artırımında bulunmadık, Trabzon'un girdiği bir işe sonradan girmedik. Bunların hepsi bizim planladığımız şeylerdi. Sonucunda Beşiktaş, duruşundan ve çizgisinden sapmadan hareket etmiştir ve transfer gerçekleşmiştir" diye konuştu.

AZİZ YILDIRIM'A SERT CEVAP

Fikret Orman, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yayın gelirleri konusundaki eleştirilerine de cevap verdi. Orman, şöyle konuştu: "Bir kulüp başkanının, hangi camia olursa olsun kendi camiası haricinde açıklama yapmasını çok doğru bulmuyorum. Herkesin kendi camiasıyla, kendi işleriyle açıklama yapması doğru olanıdır. Herkesin kendi işine bakması lazım. Bunlar izafi şeyler, Türk futbolunu kavgaya götüren, yanlış şeyler. Biz hiçbir kulüple alakalı açıklama yapmazken, böyle açıklamalara muhatap olmanın da çok yanlış olduğunu söylüyorum. İslam'ın şartı beş, altıncısı ise haddini bilmek... Bunu da hadsizlik olarak görüyorum.

Sayın Aziz Yıldırım sevdiğimiz bir futbol adamı, dönem dönem böyle açıklamalar yapıyor. Buradan kardeşi olarak söylüyorum, yaptığı açıklamaları kendi camiasıyla alakalı yapsın. Yoksa biz de buradan Fenerbahçe camiasıyla alakalı birçok şey söyleyebiliriz. Bu söylediklerimiz Fenerbahçe taraftarlarını rahatsız edecek şeylerdir. Benim taraftarlarımı rahatsız edecek bir şeyi hiçbir kulüp başkanının yapmasını doğru bulmuyorum. Bu gibi şeyler ayıp."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...