Tgrt Haber
08 Şubat 2015 20:05

Demba Ba rekor kırmaya devam ediyor

Beşiktaş'ın Senegalli yıldız golcüsü Demba Ba, takımını sırtlamaya devam ediyor.

Demba Ba rekor kırmaya devam ediyor
Demba Ba, Demba Ba gol rekoru,Beşiktaş Çaykur Rizespor goller, Beşiktaş Çaykur Rizespor geniş özet,Beşiktaş Çaykur Rizespor özet ve goller, Beşiktaş Çaykur Rizespor golleri ve özeti,Beşiktaş Çaykur Rizespor geniş özeti ve goller

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup ederken, Demba Ba, penaltıdan attığı golle takımına galibiyeti getirdi.Senegalli yıldız böylece gol sayısını 20'ye çıkartarak kariyer rekorunu kırdı. Daha önce 2011-12 sezonunda Newcaste United formasıyla 16, 2012-13 sezonun da Newcastle United ve Chelsea formalarıyla 19 gol kaydeden Ba, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında 20 kez fileleri havalandırarak, bir sezonda en fazla gol atma başarısını gösterdi.
Siyah-beyazlı futbolcu bu sezon 26 resmi maça çıkarken, Spor Toto Süper Lig'de 11, Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Turu'nda 3, UEFA Avrupa Ligi'nde 5 ve Ziraat Türkiye Kupası'nda da 1 kez fileleri havalandırdı.

Beşiktaş 2-1 Çaykur Rizespor maçın geniş özeti ve golleri

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...