Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Şubat 2015 20:17

Muslera, 'Kadıköy'deki şampiyonluğu unutamıyorum'

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, ligde oynayacakları Kayseri Erciyesspor maçı öncesinde GSTV'ye açıklamalarda bulundu.

Muslera, 'Kadıköy'deki şampiyonluğu unutamıyorum'
muslera, gs,

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, ligde oynayacaklarıKayseri Erciyesspor maçı öncesinde GSTV'ye açıklamalarda bulundu. İşte Muslera'nın sözleri: "Kariyerimde çok fazla kulüpte oynamadım. Lazio ve Galatasaray'a geldim. Lazio'nun kariyerimde büyük önemli var. Beni Arupa'ya getirdi. Ama Galatasaray'ın önemi çok çokfazla. Futbol camiasında yer almamı sağladı. Avrupa bazında en önemli takımım Galatasaray."

UNUTAMADIĞI MAÇ HANGİSİ?

"Unutamadığım maç Kadıköy'de şampiyon olduğumuz maç diyebilirim. Zorlu deplasman son maç ve berabere kalarak şampiyon olmuştuk. Galatasaray'daki ilk senemde önemli bir şampiyonluk kazanmıştım."

"O gün duyguların en yoğun olduğu gündü. Ben de oldukça düşünceliydim. O yılı harika geçirdik ve son maça şampiyoluk kalmıştı. Maçtan önceki akşam çok gergindim. Hakan Balta ile kalmıştık ve başka şeylerden konuşarak beni rahatlatmıştı. Sonrasında maça çıktık ve şampiyon olduk."

EN GÜZEL KURTARIŞI?

"Fenerbahçe maçında yerdeyken Kuyt'un bir vuruşu vardı dizlerimin üzerine kalkarak kurtarmıştım. O benim için en önemli kurtarıştır."

"UMARIM DAHA ÇOK MAÇ OYNARIM..."

"Galatasaray gibi önemli bir takımda 150 maç oynamak benim için gurur verici. Umarım 150 maç değil milyonlarca maç oynarım."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...