Tgrt Haber
27 Şubat 2015 00:20

İşte Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri!

UEFA Avrupa Ligi'nde, Beşiktaş'ın da yer alacağı son 16 tur maçlarının kuraları bugün çekilecek.

İşte Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri!
Beşiktaşın muhtemel rakipleri, uefa avrupa ligi

UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçları bu gece oynanan maçlarla sona erdi. UEFA Avrupa Ligi'nde İngiliz temsilcisi Liverpool'u eleyerek son 16 turuna kalan Beşiktaş'ın rakibi, İsviçre'de yapılacak kura çekiminde belli olacak. Nyon kentinde TSİ 14.00'te gerçekleştirilecek kura çekiminde, Trabzonspor'un İtalyan ekibi Napoli'ye elenmesiyle tek Türk temsilcisi olarak Beşiktaş yer alacak. Kuraya, İtalya'dan 5, İspanya, Rusya ve Ukrayna'dan 2'şer, Türkiye, Hollanda, Belçika, İngiltere ve Almanya'dan birer ekip katılacak.

Beşiktaş'ın son 16 turunda eşleşebileceği rakipler arasında İtalya'dan Fiorentina, Inter, Napoli, Roma ve Torino, İspanya'dan Sevilla ve Villarreal, Rusya'dan Dinamo Moskova ve Zenit, Ukrayna'dan Dnipro ve Dinamo Kiev, İngiltere'den Everton, Hollanda'dan Ajax, Belçika'dan Club Brugge ile Almanya'dan Wolfsburg bulunuyor.

Seribaşı avantajının ortadan kalktığı son 16 turu kurasında, aynı ülkeden takımlar da eşleşebilecek.

Final maçına, Polonya'nın Varşova kentinin ev sahipliği yapacağı Avrupa Ligi'nde son 16 turu karşılaşmaları, 12 ve 19 Mart tarihlerinde oynanacak.

Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri şöyle;

Dinamo Moskova (Rusya)
Zenit St. Petersburg (Rusya)
Dinamo Kiev (Ukrayna)
Ajax (Hollanda)
Inter (İtalya)
Sevilla (İspanya)
Fiorentina (İtalya)
Villarreal (İspanya)
Vfl Wolfsburg (Almanya)
AS Roma (İtalya)
Club Brugge (Belçika)
Torino (İtalya)
Napoli (İtalya)
Dnipro Dnipropetrovsk (Ukrayna)
Everton (İngiltere)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...