Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Mart 2015 02:36

Van Gaal'ın planı ne?

Manchester United Menajeri Louis van Gaal, kulübüyle geçirdiği 8 ay sonrasında yapılanmaya, değerlere ve hedeflere aşık oldu.

Van Gaal'ın planı ne?
Manchester United,Glazer Ailesi,Van Gaal,Premier Lig

Planı üç yıllık kontratı bitince kulüp kariyerini noktalamak üzere olan Van Gaal, planlarını 3 yıl daha uzatarak 2020'ye çekti.

63 yaşındaki dünyaca ünlü futbol adamı, Manchester United'ın sahibi olan Glazer Ailesi ile geçirdiği 4 saatlik görüşmede planlarını, düşüncelerini aktardı ve Glazer Ailesi de Hollandalı menajerin görüşlerinden çok etkilendi. İki tarafın da Van Gaal'in 3 yıldan daha uzun süre Manchester United'da kalması gerektiğinde karar kıldı.

Sunday People'da yer alan habere göre; Van Gaal, yakın çevresine Premier Lig'den Manchester United'dan çok etkilendiğini, tüm futbol kariyeri içerisindeki en güzeldeneyimin bu olduğunu aktardı. Van Gaal'in daha önce Premier Lig'e gelmediği için pişman olduğu belirtildi.

Ayrıca, Van Gaal'in Glazer Ailesi'ne önümüzdeki sezonla birlikte en büyük kupalar için yarışmaya başlayacağı sözünü verdiği de haberin içinde ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...