Tgrt Haber
27 May 2015 01:19

A.Efes İpekçi'de seriyi bitirdi

Türkiye Basketbol Ligi Spor Toto Playoff çeyrek final 3. maçında Anadolu Efes ile Türk Telekom karşılaştı.

A.Efes İpekçi'de seriyi bitirdi
anadolu efes,abdi ipekçi,

Türkiye Basketbol Ligi play-off çeyrek finalinin 3. maçında Anadolu Efes, Türk Telekom'u 18 sayı farkla 93-75 yenerek seride 2-1 ön geçti ve yarı finale yükseldi. Maçın başından itibaren baskılı savunma yapan ve rakibini hataya iten lacivert-beyazlı takım, hem içeriden hem dışarıdan sayılar üretti. Saric ve Perperoglou ile basketler bulan Anadolu Efes, Krstic ile de etkili olarak ilk çeyrekte 12 sayılık üstünlük yakaladı: 29-17. Mücadelenin 2. periyoduna da Birkan ve Cedi Osman'ın sayılarıyla başlayan ev sahibi takım, farkı giderek açtı. Janning'in sayılarıyla 16. dakika içinde farkı 21 sayıya (47-26) çıkaran Anadolu Efes, ilk yarıyı da 53-36 önde tamamladı.

Anadolu Efes, ikinci yarıda da rakibine şans vermedi. Maçın 3. periyodunu 73-57 önde geçen lacivert-beyazlı takım, karşılaşmayı da 93-75 kazandı. Kenardan gelen Cedi Osman, ürettiği 20 sayıyla maçın en skorer ismi oldu. Serinin ilk maçını 88-71 kazanarak 1-0 öne geçen ancak ikinci karşılaşmadan 88-83 mağlup ayrılarak rakibinin 1-1 eşitliği sağlamasını engelleyemeyen Anadolu Efes, sahasındaki 3. maçı kazandı ve seride 2-1 öne geçip adını yarı finale yazdırdı. Lacivert-beyazlı takım, yarı finalde Darüşşafaka Doğuş'u eleyen Trabzonspor Medical Park'ın rakibi oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...