Tgrt Haber
07 Ekim 2015 07:31

A Milli Futbol Takımı hazırlıklarını sürdürüyor

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Çek Cumhuriyeti ve İzlanda ile oynayacağı maçların hazırlığını sürdürdü.

A Milli Futbol Takımı hazırlıklarını sürdürüyor
a milli takım, mesai,

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Çek Cumhuriyeti ve İzlanda ile oynayacağı maçların hazırlığını sürdürdü. Millilerin, Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde, fiziksel performans antrenörü Levent Şahin denetiminde gruplar halinde ısınma ve pas çalışmaları yaptığı bildirildi. Tam sahada yapılan taktik çalışmayla devam eden idmanda, Fatih Terim'in zaman zaman oyunu keserek futbolculara uyarılarda bulunduğu ve istenilen düzeye gelene kadar çalışmayı tekrarlattığı kaydedildi.

Kampa sağlık problemleriyle katılan oyunculardan Caner Erkin'in tedavisine devam edilirken, Burak Yılmaz'ın ise fizyoterapist eşliğinde saha egzersizleri yaptığı aktarıldı. A Milli Takım, Çek Cumhuriyeti ve İzlanda maçlarının hazırlığına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...