Tgrt Haber
09 Eylül 2017 23:36

Abdullah Avcı: "Fenerbahçe'nin bu sistemine çalışmıştık"

Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 3-2 kazandıkları Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı: "Fenerbahçe'nin bu sistemine çalışmıştık"
abdullah avcı

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, deplasmanda 3-2 kazandıkları Fenerbahçe maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı'nın maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

"Fenerbahçe'nin bu sistemine çalışmıştık"

"Rakibimiz bir çıkış maçı arıyordu. Fenerbahçe kadrosu geldiğinde dağılımı farklıydı. Isınmada şunu gördük, üçlü bir orta sahayla oynadılar bu sistemde. Biz buna çalışmıştık. 6-7 tane opsiyon çalıştık. Oyunun yönünü çabuk değiştirmek, baskıyı yenip öndeki oyuncuları nasıl buluruz bunları çalıştık. Duran topta golle başladık. Bugün golle başladık ama 1-0 önde başlamak, top rakipte ve bizdeyken hızımız yoktu. Geçişlerde 26 top kaybı yapmışız. Bu bizim için doğru bir rakam değil. Kazanmak harika bence."

"İkinci gol golmüş bu arada"

"Alternatifli bir kadrom var. Herkes etki yapabiliyor oyuna. Hakemlerle ilgili Avrupa kupalarında analizler yapıyoruz. İkinci gol golmüş bu arada. Oyunun içindeki kararları daha dengeli vermek gerekir. 40. dakikada vakit çalıyormuş gibi görünen sarı kart sarı kart değil. Biz oyunu hep ayağa başlatırız. Skor 2-2 iken de bu böyle yaptık. Eğer hakemler de analiz yapacaksa bunları da yapsınlar."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...